Feestelijk programma 50 jaar zwembad

Het stedelijk zwembad bestaat 50 jaar en dat vieren wij het hele jaar door met een feestelijk programma. Februari belooft alvast een leuke zwemmaand te worden met een Swim Date op Valentijn en Meermin- en haaienzwemmen voor kinderen.

Op 1 april 1969, 50 jaar geleden dus, opende het zwembad voor het eerst haar deuren. Hele generaties leerden er zwemmen, kwamen er ontspannen of trainen. Een verjaardag met een gouden randje willen we niet ongemerkt laten passeren. Het hele jaar door valt er van alles te beleven in het zwembad. 

Kom zwemmen en win!

Onder alle zwemmers die komen zwemmen tijdens de publieke zwemuren, worden maandelijks 2 winnaars getrokken. De eerste krijgt een 20-beurtenkaart, de tweede een mooi badlaken.

Regelmatig brengen we een update van het programma voor de komende periode.

Initiatie haaien- en meerminzwemmen

Voor kinderen van 9 tot 14 jaar is er initiatie haaien- en meerminzwemmen. Vind je het zalig om onder water te zwemmen en te duiken als een haai of zeemeermin? Dan kan je deelnemen aan één van de vier initiatiemessen meerminzwemmen en haaienzwemmen. De initiaties gaan door op 20, 23 en 27 februari, telkens van 16 tot 17 uur. Ter plaatse krijg je een monovin en kan je ook een echt meerminpakje of haaienpak aantrekken als je dat wil. Deelnemen kost 4 euro, zwembeurt, les en gebruik materiaal inbegrepen.

Inschrijven kan via de webshop.

Klik hier om in te schrijven voor het haaien- en meerminzwemmen

Gepubliceerd op maandag 21 januari 2019 14.50 u.

Meer info