Digitale Torhoutbon wordt gelanceerd

Met de aankoop van een Torhoutbon zit je goed en gemakkelijk. De bon wordt op dit moment gedigitaliseerd. De digitale versie is verkrijgbaar vanaf maandag 8 juni.

De Torhoutbon is een stedelijke geschenkbon, uitgegeven door het Lokaal Bestuur Torhout. De bon is geldig in de deelnemende Torhoutse handelszaken en kan op dit moment aangekocht worden aan de onthaalbalie van het stadskantoor en in het Vrijetijdshuis. Doel van de Torhoutbon: de lokale economie een extra duwtje in de rug geven.

Digitalisering

Op dit moment wordt de bon gedigitaliseerd. Hierdoor wordt de bon niet alleen toegankelijker, maar ook duurzamer in gebruik. Daarnaast zorgt de digitalisering van de bon er ook voor dat van de aankoop tot en met de verzilvering ervan geen fysiek contact meer nodig is. Een extra voordeel in coronatijden.

Koop een digitale Torhoutbon

Vanaf maandag 8 juni zal je de Torhoutbon kunnen aankopen via een website en een mobiele applicatie. De bon kan een waarde hebben van 5, 10, 20 of 50 euro (of een meervoud van deze bedragen). Na betaling ontvang je de bon meteen in je mailbox. De bon blijft 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

Heb je geen computer of kan je wat hulp gebruiken bij de aankoop van de bon? Het onthaal van het stadskantoor blijft bereikbaar als aankooppunt.

Deelnemende handelaars

Geïnteresseerde handelaars zullen zich vanaf maandag 1 juni via de website makkelijk kunnen inschrijven. Alle deelnemende handelaars zullen in een handig overzicht gepubliceerd worden op de website en op de mobiele applicatie. Wil je je bon gebruiken bij een handelaar? Scan de unieke QR-code via een tablet of smartphone.

Steun 8820

Aan de digitale Torhoutbon zullen geregeld acties gekoppeld worden.

De eerste actie, Steun 8820, loopt van vrijdag 19 juni 2020 tot en met woensdag 30 september 2020. Met deze actie heb je bij de aankoop van een bon eenmalig recht op een bijkomende waarde van maximum 10 euro. Je kan kiezen om de waardebon verspreid aan te kopen tot je de extra waarde van 10 euro bereikt. Een voorbeeld: een Torhoutbon van 50 euro levert in dit geval 10 euro extra waarde op, waardoor je een bon ontvangt van 60 euro. Bij de aankoop van kleinere bonnen krijg je een kleinere extra waarde tot je 10 euro is opgebruikt.

Gepubliceerd op dinsdag 26 mei 2020 9 u.