Speeldomein De Warande

Naast de talrijke wijkspeelpleintjes vind je in Torhout ook een groot omheind speelplein: De Warande.

Dit domein wordt tijdens de paas- en zomervakantie gebruikt door de speelpleinwerking. Verder vertoeven ook mountainbikers en andere verenigingen regelmatig in dit bosrijk gebied. Ook kinderen met hun ouders zijn tijdens de openingsuren welkom op dit openbaar, avontuurlijk speelplein. Komen spelen tijdens de openingsuren is gratis.

Toegankelijkheid

Tijdens de herfstvakantie is het domein op weekdagen elk middag open van 13 tot 17 uur.

Tijdens de krokusvakantie 2020 is het domein uitzonderlijk gesloten wegens werken aan het domein. 

Van de paasvakantie tot de herfstvakantie kan je elke woensdag, zaterdag, zondag en feestdag terecht op speelplein De Warande. Het domein is dan telkens open van 13 tot 18 uur.


Kinderen die het domein bezoeken worden steeds vergezeld van een volwassene. Eigen drank en picknick zijn toegelaten. Vuilbakken zijn voldoende aanwezig om het domein proper achter te laten.

Tordale Café

Op woensdag- en zaterdagmiddag (14:00 - 17:00) opent Tordale Café de deuren van de cafetaria in De Warande. Je kan er terecht voor een drankje, ijsje of zakje chips. De medewerkers van Tordale vzw bedienen je met een brede glimlach! Tordale Café loopt van paas- tot herfstvakantie, uitgezonderd de dagen waarop er speelpleinwerking is.

Opgelet!

Tijdens de paas- en zomervakantie is speelplein De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking.

Concreet betekent dit dat het domein van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur enkel toegankelijk is voor deelnemers van de speelpleinwerking, behalve op woensdagmiddag.
Op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen kan u wel terecht op het domein van 13 tot 18 uur.

Domein reserveren

Als Torhoutse vereniging of organisatie is het mogelijk om het domein en/of de infrastructuur voor een beperkte periode af te huren. Voorwaarden en prijzen vind je in het gebruiksreglement dat je hieronder kan downloaden.

Reserveren verloopt via de webshop 
Heb je problemen met reserveren? 

Mail dan naar speelplein.de.warande@torhout.be & wij helpen je op weg.