Cultuurcentrum de Brouckere heropent haar deuren op 4 januari

Het digitale Overlegcomité van 29 december besliste dat de cultuursector de deuren weer mag openen. Ook ons cultuurcentrum slaakte een zucht van verlichting en zet vanaf 4 januari met heel veel plezier zijn poorten terug open.

Deze films, voorstellingen en tentoonstelling gaan alvast door!

Dat theaters en bioscopen terug open mogen moet je ons geen twee keer zeggen. Volgende week ontvangt cultuurcentrum de Brouckere jullie terug met open armen. De eerdere annulaties worden in sneltempo teruggedraaid en op dinsdag 4 januari gaan de deuren terug open voor de familiefilm Paw Patrol en de avondfilm Un Monde. Op vrijdag 7 januari ontvangen we ook Dimitri Leue met zijn voorstelling Maura of de zeven magen der eenzaamheid."

Over de andere geplande voorstellingen in januari - Theater Terra met Sneeuwwitje en de try-out van Lukas Lelie - is momenteel nog geen zekerheid. Van zodra we zeker zijn dat ook zij afzakken naar ons cultuurcentrum wordt dit bevestigd via www.ccdebrouckere.be en sociale kanalen. Bestel gerust tickets voor deze voorstellingen mocht je er graag bij willen zijn, indien de voorstelling toch geannuleerd wordt betalen we jullie terug.

Tickets voor de voorstellingen zijn beschikbaar via www.ccdebrouckere.be en vanaf 4 januari aan de balie van het cultuurcentrum (dinsdag t/m vrijdag 8.30 tot 12.00 uur en 13.30 tot 17.00 uur).

Maatregelen

Cultuurcentrum de Brouckere doet er alles aan om de voorstellingen en films in alle veiligheid te laten verlopen. De voorwaarden voor de culturele sector worden teruggeschroefd naar degene die op het Overlegcomité van 3 december werden vastgelegd: enkel zitplaatsen, met mondmasker, gebruik van Covid Safe Ticket vanaf 50 bezoekers, en maximaal 200 bezoekers. Een actueel overzicht van de coronamaatregelen in ons cultuurcentrum vind je op www.ccdebrouckere.be/coronamaatregelen.

Graag tot binnenkort!

Gepubliceerd op donderdag 30 december 2021 17.14 u.