Coronamaatregelen Lokaal Bestuur Torhout voor handelaars

Het coronavirus heeft een grote impact op de lokale handel, horeca en bedrijven.

Op deze pagina bundelen we de coronamaatregelen van het Lokaal Bestuur Torhout voor lokale handelaars, horecazaken en bedrijven.

Coronakit

In navolging van de exitstrategie van de Nationale Veiligheidsraad wil Torhout Handelt! - de samenwerking tussen het Lokaal Bestuur Torhout en de Torhoutse handelaars - de Torhoutse handelszaken stimuleren om veilig terug op te starten.

Hiervoor stelde het 100 coronakits samen die aangeboden worden aan de leden van Torhout Handelt! tegen de voordelige prijs van 50 euro per kit. Per lid kunnen er maximum twee kits besteld worden.

Een kit bestaat uit:

  • Een plexi-onthaalscherm;
  • Alcoholgel;
  • 20 chirurgische wegwerp mondmaskers;
  • 7 vloerstickers die oproepen om afstand te houden.

Een kit bestellen kan eenvoudig door te mailen naar economie@torhout.be en het bijhorende bedrag over te schrijven. Bestellingen én betalingen moeten voor woensdag 6 mei doorgegeven worden. Je bestelling is pas definitief na betaling.

Ben je geen lid? De coronakit wordt enkel ter beschikking gesteld van leden van Torhout Handelt!. Niet-leden die geïnteresseerd zijn in de kit, nemen contact op via economie@torhout.be.

Mondmaskers voor handelaars en bedrijven

Op zoek naar kwalitatieve mondmaskers? Het lokaal bestuur helpt in jullie zoektocht. We bestelden 250.000 chirurgische mondmaskers voor alle Torhoutse bedrijven, instellingen en handelaars. Kostprijs is 0,58 euro per stuk (exclusief btw). De mondmaskers worden bezorgd tegen midden juni.

Wil je mondmaskers aankopen? 

Vul dit formulier in

Gepubliceerd op donderdag 30 april 2020 12.12 u.