Blokken in Vrijetijdshuis

Studeren in alle rust is niet voor alle studenten evident. Vaak is de afleiding dichtbij en de motivatie wat verder weg. Daar wil de jeugddienst van Torhout iets aan veranderen. Zij stellen de Raadszaal van het Vrijetijdshuis ter beschikking van blokkende studenten.

Perspectief geven aan de studenten

2020 was voor veel studenten een jaar zonder al te veel vooruitzichten. 2021 zorgt hopelijk voor wat perspectief, maar ook de jeugddienst wil de studenten perspectief geven. Coronaproof zorgen zij ervoor dat studeren in groep weer kan. Volgens de geldende coronamaatregelen zijn er 13 studeerplekken volledig ter beschikking van blokkende studenten.

Wil je ook studeren zonder prikkels? Dat kan! Nog tot en met 25 juni kan je iedere weekdag in alle rust studeren in het Vrijetijdshuis in Torhout.

Praktische informatie

Wanneer? Iedere weekdag van 8 tot 17 uur. Je plaats reserveren op voorhand is verplicht en kan via http://webshop.torhout.be. Vervolgens klik je door op 'Activiteiten'. Daarna zie je het tabblad 'Studeren in Torhout'. Wanneer je alle stappen doorloopt, is je reservatie bevestigd.

Waar? Vrijetijdshuis Torhout (Markt 1). Parkeren kan op de Markt (betalend), aan de achterkant van het station (gratis) of op parking Deprez (blauwe schijf, om de 2,5 uur blauwe schijf verzetten). Het Vrijetijdshuis ligt ook op wandelafstand van het station.

Gepubliceerd op woensdag 9 juni 2021 0 u.