Bereikbaarheid vaccinatiecentrum de Mast

Hoe geraak ik in vaccinatiecentrum De Mast?

Met de fiets of te voet.

  • Woon je in de buurt, kom dan bij voorkeur te voet of met de fiets. Er is een extra fietsstalling voorzien.
  • Opgelet! Fietsers en voetgangers die de werken in de Noordlaan moeten dwarsen kunnen dit enkel via van de speciaal aangelegde oversteekplaats ter hoogte van de Industrielaan.

Met de auto:

  • Het vaccinatiecentrum en de triagepost blijven tijdens de werken enkel bereikbaar vanaf de rotonde Vredelaan/Oostendestraat/Noordlaan.
  • Kom je van de rotonde Noordlaan/Bruggestraat/R34? Volg de lokale omleiding en rij via de Bruggestraat en rotonde Bruggestraat/Industrielaan/Sint-Jozefstraat naar de Industrielaan.

Download hieronder de plannen om vlot tot bij het vaccinatiecentrum te geraken.

Parkeerplaatsen voor mensen met een beperking

  • Je kan gratis parkeren op de site van de Mast. Voor de ingang zijn 5 parkeerplaatsen voorzien voor personen met een beperking.
  • Aan de ingang van de Mast is een kiss & ride-zone voorzien waar je iemand kan afzetten of ophalen.

Met het openbaar vervoer

  • Stap af aan de bushaltes Torhout Normaalschool of Torhout Spoorweg en volg de bewegwijzering naar de Mast. Check www.delijn.be voor de juiste uurregeling.
  • Je kan gebruik maken van een extra belbushalte aan de Mast. Een belbus reserveren doe je via www.delijn.be/nl/belbus of bel 059 56 52 56.

Vervoersproblemen? Bel de Minder Mobielen Centrale.

Niet iedereen geraakt op eigen houtje in het vaccinatiecentrum, daarom werd de dienstverlening van de Minder Mobielen Centrale uitgebreid. Heb je geen eigen vervoer en lukt het je niet om het openbaar vervoer te gebruiken? Kunnen familie, vrienden of buren je ook niet helpen? Dan kan je de Minder Mobielen Centrale inschakelen om je veilig naar het vaccinatiecentrum te brengen.
Heb je hier nood aan? Neem dan zeker contact op met het Sociaal Huis via 050 22 12 33 of sociaal.huis@torhout.be. Zit je in een rolwagen? Vermeld dit zeker bij je aanvraag zodat we gepast vervoer kunnen voorzien.

Er zijn wegenwerken aan de gang, check voor de laatste stand van zaken steeds www.torhout.be/wegenwerken of bel 050 22 11 39.