Autodelen Cambio

Sinds januari 2018 zijn er Cambiovoertuigen beschikbaar in Torhout. Aan het station en aan het stadskantoor vind je 2 voertuigen van Cambio terug.

Cambio autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt

Cambio is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen in de stad auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. Om boodschappen te doen. Om wat gerief te verhuizen of voor een daguitstap met je partner of gezin. Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker die gemakkelijk terugvindt. Bovendien verlost Cambio je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring,… Cambio neemt alles voor haar rekening. En daar is ook je portefeuille bij gebaat!

Benieuwd naar hoeveel jij zou kunnen besparen? Surf dan even naar www.cambio.be en maak de vergelijking tussen wat jouw eigen wagen jou kost en welke de kost zou zijn bij Cambio.

Simpel als 1 2 3

In 3 eenvoudige stappen krijg je toegang tot het autodeelsysteem : inschrijven (eenmalig), reserveren en rijden. 

  1. Inschrijven doe je eenmalig, via de website of per post. Zodra je ingeschreven bent, ontvang je een Cambio-kaart met pincode.
  2. Reserveren doe je telefonisch, via de Cambio-app of via het internet, 24 op 24, 7 dagen op 7. Je kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of voor meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor vertrek.
  3. Rijden: je haalt de auto af aan zijn standplaats en opent hem met je persoonlijke kaart. Dankzij de tankkaart tank je op kosten van Cambio en op het einde van de rit breng je de auto gewoon terug naar zijn standplaats. Klaar voor de volgende gebruiker. Je hebt er verder dus geen omkijken naar. Makkelijker kan niet!