Okidok - Les Chevaliers (6+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Humor en circus over ridders en middeleeuwen voor iedereen, in de krokusvakantie


In 'Les Chevaliers' prikkelt Okidok opnieuw de verbeelding van jong en oud. In deze voorstelling voeren de clowns ons verrassend mee naar het fascinerende tijdperk van de Middeleeuwen; naar de wereld van ridders, legendes en de meest wonderbaarlijke creaturen.
Tijdens hun queeste beleven ze allerlei tragikomische avonturen, als twee ridder-troubadours die hopen terecht te komen in een heidens paradijs. Ze worden er echter geconfronteerd met de broosheid van hun bestaan en ook zij zullen niet ontsnappen aan het laatste oordeel, aan de poorten van de hel…
Okidok behoort reeds jaren tot de top van de internationale humoristische circusacts. Met zijn eerste creatie 'HAHAHA' wist dit Waalse duo zich meteen sterk te onderscheiden. In 'Slips Inside' zette Okidok zijn clowneske werk verder. Met dezelfde, uitgekiende lichaamstaal, gekoppeld aan een feilloze timing, brachten ze wederom visuele humor van de bovenste plank.
Beide voorstellingen werden reeds honderden keren opgevoerd en staan nog steeds geprogrammeerd.

Credits
Van en met: Benoît Devos en Xavier Bouvier
Regie: Michel Dallaire en Okidok

www.okidok.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; 60+: 9,00 €; -26: 7,00 €; Leden Gezinsbond + EDC: 9,00 €; Sociaal tarief: 2,50 €; Groepen vanaf 15 personen: 8,00 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven