Släpstick - The Roaring Twenties

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Adembenemende stunts, vernieuwend en grappig

The Roaring Twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar het cultuurcentrum.

Een Jubileumvoorstelling die de gloriedagen van slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Alles is hélemaal onder controle! Er kan echt níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan! Dus: doe jouw feestkleding aan en betreed de rode loper! 'The Roaring Twenties' komt naar Torhout en je bent van harte uitgenodigd!

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en bestaat dus 25 jaar. Omdat Släpstick het publiek wil laten meevieren, wordt in ieder theater een bal gegeven. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren '20, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
€ 17,00 (Vriendpas, -26, EDC) € 5,00 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere