Lukas Lelie - TRY-OUT

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Een voorstelling die je doet verlangen naar meer

Lukas Lelie heeft sinds zijn debuutshow 'Ik Doe Mijn Best' niet stilgezeten. Zo werkt hij al jaren voor en achter de schermen mee aan 'De Ideale Wereld', leerde hij Vlaanderen de koekenrayon kennen in zijn populaire YouTube-reeks 'Standaard Koekhandel' én is hij ook eens 2 km gaan joggen. Tot zover de grote verwezenlijkingen, want verder draait het leven van Lukas nog steeds grotendeels om eten, met alle onvermijdelijke bijwerkingen van dien.

Lukas Lelie vertelt je in zijn tweede zaalshow over de zure oprispingen in zijn leven en de vragen die zijn eetlust verstoren. Net als in zijn vorige voorstelling gaat Lukas voor een hoop droge oneliners en observaties met een groot gebrek aan pretentie.

Naast het podium verlangt Lukas natuurlijk ook naar de catering van de cultuurcentra. En omdat hij niet graag alleen eet, neemt hij de scherpzinnige en hilarische Edouard De Prez mee als voorprogramma.

'Lukas Lelie verheft de oneliner tot kunst.'
Het Nieuwsblad

Tekst en spel: Lukas Lelie
Productie: 5to9 Management
Met de steun van: de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
€ 9,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 3,00 (Sociaal tarief)