Theater Terra - Sneeuwwitje (4+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Beleef het bekende sprookje 'Sneeuwwitje' nu als nieuwe Terra-musical, in de kerstvakantie


De mooie prinses Sneeuwwitje is geliefd bij het hele volk, behalve bij haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Op een dag vertelt een toverspiegel aan de Koningin dat niet zij, maar Sneeuwwitje de mooiste van het land is. Sneeuwwitje vlucht de bossen in en vindt een nieuw leven bij zeven grappige en muzikale dwergen. Maar de Koningin weet haar te misleiden met een betoverde appel. Alleen een kus van ware liefde kan Sneeuwwitje nog redden…

Extra
Na de voorstelling kan je met Sneeuwwitje en de Prins op de foto

Naar het sprookje van: de gebroeders Grimm
Script en liedteksten: Marc Veerkamp
Muziek: Fons Merkies
Regie: Wesley de Ridder
Decor-, poppen- en kostuumontwerp: Kathelijne Monnens
Lichtontwerp: Wannes van der Veer
Geluidsontwerp: Erwin van den Broek
Uitvoerend Producent: Eline Voorn
Producent: Michiel Morssinkhof

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
€ 7,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 2,50 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere