Winterbraderie Torhout

Kom jij ook naar de 3de editie van de Winterbraderie? Torhout handelt! en Lokaal Bestuur Torhout presenteren op zaterdag 16 en zondag 17 november 2019 opnieuw een warm, sfeervol winkelweekend. Twee dagen lang vind je er de mooiste koopjes. En op zondag staan er ook bands en foodtrucks op de Markt.

Op het programma staan om 14u Boembox voor de allerkleinsten onder ons. De Gentse singer-songwriter Toffinoff (Arne Bouten) blaast ons weg om 16u. Gevolgd door een niet te missen optreden om 18u van de Kreunaers, een ode aan de vele hits van de Kreuners. Afsluiten doet Steam! om 20u, een coverband met de beste meezingers!

Ook op zondag is er voor kinderen tussen 14 en 18u een sprokkeltocht doorheen het centrum. Help jij de eekhoorn met zijn wintervoorraad? Begin op de Markt waar een toverboom je het verhaal van de eekhoorn en zijn wintervoorraad vertelt. Ga jij ook op zoek naar de uil, de kabouter en de egel in de winkelstraten? Als bedanking voor je hulp geeft de eekhoorn je wat lekkers!

Je hoort het al, er is van alles te doen op 16 en 17 november in het centrum van Torhout. Torhout, dat is voor iedereen lekker dichtbij.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Stadscentrum