APPLAUS!

APPLAUS! is ondertussen een vaste waarde in Torhout en in de Academie. Twee unieke voorstellingen gebracht door alle leerlingen van de Kunstacademie.
Muziek, woordkunst en dans gaan hand in hand doorheen twee wervelende voorstellingen vol humor, intieme muzikale momenten, groots spektakel en ontroerende muziekstukken gebracht op een hoog niveau. Ook beeldende kunst zal voortaan een creatieve plek krijgen in dit geheel. Dit is het hoogtepunt van het schooljaar voor vele leerlingen en voor de Kunstacademie!

Op zaterdag 18 januari 2020 vanaf 8.30 uur start de kaartenverkoop. Kaarten kosten 4 euro en reserveren is noodzakelijk. Kaarten kan je enkel online bestellen via www.ccdebrouckere.be. Het secretariaat staat die dag ter beschikking om te helpen bij de kaartenverkoop. We raden aan om de kaarten tijdig te reserveren.

Indien u rolstoelgebruiker bent, gelieve dan zo snel mogelijk uw tickets te reserveren zodat wij kunnen garanderen dat u de voorstelling in optimale omstandigheden kan bijwonen.

Ook dit jaar worden er opnieuw twee voorstellingen gegeven met een verschillend programma. Welke klas wanneer aan bod komt, wordt bekend gemaakt half december via de uitnodiging en op de website. Wie geen kaart kon bemachtigen, meldt zich aan op ons secretariaat waar een wachtlijst wordt aangelegd. Je wordt verwittigd indien er kaarten beschikbaar zijn. De voorstellingen worden ook live getoond in de congreszaal waar je de voorstelling gratis kan bijwonen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basisprijs: € 4

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Kunstacademie Torhout

Categorie