Kijk ik fiets! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kan je kind al fietsen met steunwieltjes, maar weet je niet hoe het nu verder moet? Wil je graag zelf jouw kapoen begeleiden zodat je trots kan meekijken hoe hij/zij in een 3-tal uur tijd zelfstandig leert fietsen. Dan is KIJK ! IK FIETS ! echt iets voor jou. Er is een ervaren begeleider die voor leuke oefeningen zorgt. Ieder kind brengt zijn eigen fiets mee en een volwassen begeleider

Voldoende lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Niet enkel de hoeveelheid beweging, maar ook de kwaliteit van bewegen is belangrijk.
Tijdens het piratenkamp worden onze kinderen volleerde piraten door een resem van leuke bewegingen in uitdagende spelvormen. De kinderen trotseren allerlei piratenavonturen en worden ondergedompeld in hun eigen verbeelding.
Naast sport en spel zijn er ook knutsel- en muzikale activiteiten. Kortom een sportkamp om niet te vergeten.

De lesgevers genoten een specifieke opleiding en bieden de kinderen een prikkelende en uitdagende omgeving met heel wat afwisseling.

Wil je gebruik maken van het vervoer dat voorzien is tussen kinderopvang en sportkamp, schrijf dan in via de webschop ( toettoet.)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,50
Basistarief: 8,50 €

Waar

sporthal - Sportcentrum Benny Vansteelant

Inschrijven

Organisatie

Sportdienst Torhout