Kunstendag voor kinderen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kunstendag voor kinderen is een initiatief van de Vlaamse minister van cultuur waarbij je samen met je familie een hele dag kunst kan beleven in Vlaanderen en Brussel. Na een erg geslaagde eerste editie vorig jaar, bieden wij opnieuw een leuke dag aan voor het hele gezin, voor kinderen, (plus)mama's en papa's, oma's, opa's, tantes en (plezante) nonkels. 

Een greep uit het programma:

Gratis toegang uitgezonderd Cools & zn:
€ 5 (eenheidsprijs)
€ 1,25 (sociaal tarief)

COOLS EN ZOON - ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKER. DISNEY - DE KLASSIEKERS (5+) - club de B, 14 en 16 uur
Ze zullen er allemaal bij zijn: de liedjes uit Sneeuwwitje, Belle en het beest, De Kleine Zeemeermin, Aristokatten,… Cools & zoon brengen ze zonder toegevoegde suiker. Ga zitten (of staan) voor een heerlijk concert. Koop tickets

DIEDERIKES TOKO - HAMERTJE TIK (2,5+) - lokalen, doorlopend
Een installatie waar je speelt met tastbaar materiaal, ontdekt hoe de dingen echt in elkaar zitten en de mechaniek ervan werkt. Hamertje Tik wordt een pleintje waar jonge kinderen verschillende huisjes ontdekken.

KATRIEN OOSTERLINCK - MASSAGE-COLLAGE (6+) - congreszaal, 13.30-14.10, 14.15-14.55, 15.30-16.10, 16.15-16.55 uur
Rustgevende activiteit voor families en kinderen van 6 tot 12 jaar. (Groot)ouders en kinderen geven elkaar per twee een korte massage. Daarna verbeeld je jouw sensaties in verschillende vormen en kleuren. Koop tickets

FROEFROE/BROWN FIELD STUDIO - MOVO (5+) - tuin de Brouckere, doorlopend
Movo is een kluizenaar, een onderzoeker van beweging. Hij droomt van vliegen. Samen met Mormel woont hij in zijn donkere werkruimte, omgeven door zijn ontwerpen en uitvindingen. Beweging heeft geen geheimen voor hem. Of toch?

En… workshops, doe-activiteiten van onze partners en véél meer!


I.s.m. Gezinsbond, de Kunstacademie, Bib, Sociaal Huis en Huis van het Kind Torhout
Je kan vooraf reserveren voor het concert van 'Cools en zoon' en 'Massage-collage' via www.ccdebrouckere.be, het overig programma is vrij toegankelijk.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 0,00
0,00

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie