Verkiezing Prins Carnaval

Wat had u gedacht? Ook dit jaar gaat Torhout weer op in de jaarlijkse Carnavalsgekte, dé periode waarin ordes en verenigingen de draak steken met alles en iedereen. Wie goed luistert, hoort in de verte de jaarlijkse stoet met meer dan dertig wagens al naderen. Maar vooraleer deze ons stadscentrum bereikt op zondag 12 maart 2017 om 14.30 uur, staan nog een paar andere belangrijke data op de agenda.

Carnavalsbal en Prinsverkiezingen zaterdag 25 februari 2017 vanaf 19 uur

Het is even geleden maar we hebben dit jaar weer maar liefst 3 Torhoutse kandidaten die strijden om de titel van Prins Carnaval 2017. Jij komt toch ook stemmen op Dirk Couwelier alias Jettie, Wim Corneillie of David Vaneecke alias Crazy Dave in zaal De Mast eind februari? Voor en na het inkleuren van het stembiljet kan je genieten van een drankje, hapje en een dansje op de beats van DJ Macaroni.

Verkiezing Prins Derde Leeftijd dinsdag 28 februari 2017 vanaf 13 uur

Uiteraard moet ook de oudere carnavalsgarde een Prins hebben en daar zijn de 2 aangemelde kanshebbers Gabriel Tanghe en Ronny Boussauw. Nog een keer ambiance verzekerd dus in De Mast op dinsdag met stemming om 14 uur en muziek verzorgd door DJ Rita.

Minicircus en verkiezing Jeugdprins- en Prinses woensdag 1 maart 2017 om 14 uur

Voor de kleinere carnavalisten is er op woensdag ‘Het Grote Minicircus’ van Circus Hoetchatcha in Club de B. Allen daarheen dus voor een leuke namiddag! Tijdens de show wordt ook hier (aan de hand van allerlei spelletjes, trucjes en zottigheden) een Jeugdprins- en Prinses verkozen.

Voor meer informatie over carnaval:
Vrijetijdshuis Torhout - 050 22 07 70 - vrijetijdshuis@torhout.be

Zoeken

 

Links