Trekkershutten

Beschikbaarheid van de hut kan je zien op onze webshop. Reserveren kan je door een mail te sturen naar kinderboerderij@torhout.be met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, reservatiedatum, aantal personen en aantal overnachtingen.

Op het domein staan twee trekkershutten. De hutten zijn ingericht voor 4 personen (4 bedden, 1 tafel, 4 stoelen, 2 kookplaten - geen koelkast) en zijn ideaal voor mensen op doorreis. Je bengt kussenslopen, hoeslakens (1 persoonsbedden) en slaapzak zelf mee. Je geniet er van de rust op het domein. Het vernieuwde sanitair is een verademing voor iedere die er een lange (fiets)tocht op heeft zitten.

De huurprijs per hut per nacht bedraagt 35 euro in de winterperiode (van november tot en met februari) en 40 euro in zomerperiode (van maart tot oktober). (+ elektriciteitsverbruik). Je kan er max. 4 nachten na elkaar verblijven. (Tarieven 2018):  In de winterperiode krijg je bij 3 aaneengesloten overnachtingen op weekdagen, een 4de nacht gratis, met uitzondering van vakanties en feestdagen.

We verwelkomen jullie graag (liefst na reservatie) vanaf 15 uur. We vragen om de hut voor 11 uur te verlaten. Bij reservatie betaal je de huurprijs via overschrijving. U ontvangt daar voor van ons een factuur. We bragen om bij aankomst de waarborg (20 euro cach te betalen).

Ons domein bevindt zich ook op het fietsroutenetwerk van West-Vlaanderen. Op de netwerkkaart 'Brugs Ommeland' kan je ons vinden tussen punt 81 en 4.  

 

 2 trekkershutten  Vernieuwd sanitair
 Douche  Luiertafel

 

 

 

   fietspunt

 

Relevante links

Meer info over de trekkershuttten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland kan je hier vinden./

Zoeken

Contactinformatie

Domein d'Oude Smelterij Kinderboerderij
Ieperse Heerweg 5 8820 Torhout
Tel.: 050 21 67 03
Fax: 050 21 68 21
E-mail: kinderboerderij@torhout.be
Openingsuren:
domein: elke dag van 8.30-17.00 uur (van maart tot oktober open tot 18.00 uur)
Wij zijn gesloten van 24 december tot en met 1 januari
dienst: maandag tot vrijdag 8.30-12.00 en 13.00-16.30 uur
cafetaria: gesloten op maandag met uitzondering van feestdagen
verdere inlichtingen over de cafetaria: www.kiboe.be/torhout/startpagina

 

Links