Tijdelijke opvang voor ouderen - Kortverblijf

Om diverse rederen kan een centrum voor kortverblijf tijdelijk opvang bieden voor ouderen die zorg of toezicht nodig hebben. Bijvoorbeeld: wanneer de familieleden die instaan voor de verzorging met vakantie gaan of wanneer de partner ziek valt.

www.kortverblijven.be biedt een overzicht van deelnemende centra voor kortverblijf in West-Vlaanderen. Via verschillende zoekfuncties zoals gemeente en periode, kan je gemakkelijk op zoek gaan naar de voor jou geschikte vrije kamers.

Eens je een kamer hebt gevonden, kan je eenvoudig een aanvraag doen via de website. Je aanvraag zal snel behandeld worden.

Er kan een beroep op kortverblijf worden gedaan voor een periode van maximum 60 aaneensluitende dagen en maximum 90 dagen verspreid over een kalenderjaar.

Voor een kortverblijf variëren de dagprijzen naargelang de keuze van het centrum. Jouw ziekenfonds draagt bij in de kosten.

Voor meer informatie: e-mail kortverblijven@west-vlaanderen.be - tel. 050 40 33 08 - www.kortverblijven.be

KORTVERBLIJVEN.BE is een initiatief van de volgende provincies: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Zoeken

 

Links