Vorming TIC Rembert

Reeds meer dan 40 jaar verzorgt het TIC met de steun van het Torhoutse Stadsbestuur een heel gamma van vormingscursussen die zich tot zowel jongeren als volwassenen richten.

 

De taallessen in de namiddag richten zich hoofdzakelijk tot senioren en gaan door in het Oud Hospitaal Ten Walle, Bruggestraat 12 in Torhout.
De taalcursussen 's avonds staan open voor alle belangstellenden en gaan door in de lokalen van de Scholengroep St. Rembert, Bruggestraat 23 in Torhout.

 

De computerlessen tijdens de namiddag gaan eveneens door in het Oud Hospitaal Ten Walle, Bruggestraat 12 in Torhout en richten zich eveneens hoofdzakelijk tot senioren.

De computerlessen ‘s avonds staan open voor alle belangstellenden en gaan door in de lokalen van de Scholengroep St. Rembert, Bruggestraat 23, 8820 Torhout.

 

Het TIC verzorgt in het kader van de vormingspakketten van het Cultuurcentrum de Brouckere een brede waaier van creatieve en culturele cursussen.

 

De samenwerking met de scholengroep Sint-Rembert schept de mogelijkheid om een nieuw gamma van handige vormingscursussen aan te bieden die doorgaan op diverse locaties in deze scholengroep zowel in Torhout als in het Sint-Martinusinstituut in Koekelare.

 

Uitgerust met de nodige audiovisuele middelen staat het TIC borg voor leerrijke, boeiende maar ook ontspannende lessen.

 

Een flyer met de activiteiten van het werkjaar kan gratis verkregen worden aan de balie van het Cultuurcentrum.

 

Voor inschrijvingen en/of inlichtingen kan je terecht op de website www.sint-rembert.be/vorming-tic

 

 

Zoeken

Info en inschrijvingen:

www.sint-rembert.be/vorming-tic

 

 

 

Links