Torhout in Zicht

Een wandeling langs verborgen plekjes.

Torhout voor de actieve ontdekker

Herontdek de stadskern van Torhout via een wandelparcours met fototentoonstelling doorheen de stad. Torhout in Zicht, een wandeling langs de verborgen plekjes. We nemen je mee op een zwerftocht langsheen plaatsen met een geschiedenis of verhaal. Tegelijk is het ook een tocht van nieuwe kansen en onverwachte mogelijkheden, met het oog op een nieuwe toekomst.

Doe-de-Torhout-test

Om jullie ideeën over de mogelijke toekomst van Torhout op gang te brengen, werd een ‘Doe-de-Torhout-test’ ontwikkeld. Door te antwoorden op de vragen kom je te weten hoe het ideale Torhout er volgens jou in de toekomst moet uitzien. Want een nieuwe toekomst voor Torhout, dat is waar we de komende jaren, samen met jullie, werk van willen maken!

Fototentoonstelling midden in de stad!

Een fotoreeks toont Torhout door de ogen van Marie-Françoise Plissart. De boeiende beelden leiden je doorheen de stad, de momentopnames verbinden verhalen uit het verleden met die van de toekomst.

Laat je begeleiden door de wandelgids

De gratis wandelgids toont je de weg en geeft je inzicht in de stad. De gids bevat een pittig brokje historiek en heel wat leuke weetjes. De stad is er voor iedereen, dat willen we laten zien. We hopen jullie mee te nemen in een gezamenlijke tocht en een nieuw verhaal. De wandelgids is gratis te verkrijgen bij het Vrijetijdshuis (Oud stadhuis, Markt 1) en het Stadskantoor (Aartrijkestraat 11/B).

Info: stadskernvernieuwing@torhout.be of bel 050 22 11 39

 

Zoeken

 

Links