Sportzap

 

 
  INSCHRIJVEN => klik HIER  
 
  Je kan uiteraard ook terecht voor inschrijvingen bij de dienst
  sport of aan de kassa van het zwembad.
 

 

WIE

Alle kinderen van het lager onderwijs. Kindjes die na de vakantie naar het 1ste leerjaar gaan, zijn ook welkom.

 

WAT

Heb je zin om de zomervakantie te starten met een spetterende, actieve week vol afwisseling? We zappen van de ene sport naar de andere: badminton, fietsen, netbal, tafeltennis, sportstapelen, coördinatieoefeningen, gymnastiek, zwemmen en nog veel meer leuks...

En ZAP!...vanaf het 3de leerjaar kan je ook mee op dinsdag 7 juli en beleef je een avontuurlijke sportkriebeldag op het mooie domein 'De Koude Keuken' te Brugge. Je kan er proeven van meer dan veertig verschillende sportdisciplines. Wij zorgen natuurlijk voor een deskundige begeleiding.

WAAR

Stedelijke Sporthal Torhout, Industrielaan 2

WANNEER

6 - 10 juli van 9 uur tot 16 uur 
(opvang van 8.30 uur - 16.30 uur)

PRIJS

65 euro

70 euro met sportkriebeldag (vanaf het 3de leerjaar, geboortejaar 2006)

Ga je voor of na het sportkamp naar de kinderopvang, geen probleem, de Toettoet-bus brengt je veilig naar de sporthal en terug naar de opvang. Per rit betaal je hiervoor € 1.

 Alle deelnemers zijn verzekerd tegen sportongevallen.

 
 

Sportrally
 

Sportkampen en lessenreeksen georganiseerd door de sportdienst komen in aanmerking voor de actie Sportrally. Je kan voor 50 eurocent een spaarkaartje kopen waarop je bij een eerste niveau 4 stempels, tweede niveau 6 stempels en derde niveau 10 stempels moet verzamelen. Is het kaartje vol, dan kan je dit inruilen voor een petje (niveau 1), een badlaken (niveau 2) of een sporttas (niveau 3).

Voor meer informatie kan je terecht bij de sportdienst.

 

 

 

 

 

 

Zoeken

 

Links