Paassportkamp 'Ballenfeest'

 
  INSCHRIJVEN => Klik HIER  
 
  Je kan uiteraard ook terecht voor inschrijvingen bij de dienst sport
  of aan de kassa van het zwembad.
 

 

WIE

Alle kids uit de lagere school

WAT

Heb je zin om in de paasvakantie  een spetterende, actieve en sportieve week te beleven? Dit keer spelen we met verschillende soorten ballen... van knikker tot wereldbal. Ballenestafettes, ploegspelen en samenspel, circuittraining en balvaardigheid worden ruim aangereikt in afwisseling met andere soorten sporten.

WANNEER

4 tot 8 april van 9 tot 16 uur (één uur voor & na opvang)

WAAR

Stedelijke sporthal, Industrielaan 2 , 8820 Torhout

Sociaal Tarief mogelijkPRIJS

68 euro

Ga je voor of na het sportkamp naar de kinderopvang, geen probleem, de Toettoet-bus brengt je veilig naar de sporthal en terug naar de opvang. Per rit betaal je hiervoor 1 euro. Gelieve deze ritten aan te vragen via de aparte activiteit 'Toettoet' en dit minstens twee weken voordien te boeken.

Alle kinderen zijn verzekerd tegen sportongevallen.

Spaar mee voor leuke cadeautjesSPAARACTIE SPORTRALLY

Sportkampen en lessenreeksen georganiseerd door de sportdienst komen in aanmerking voor de actie Sportrally. Je kan voor 50 eurocent een spaarkaartje kopen waarop je bij een eerste niveau 4 stempels, tweede niveau 6 stempels en derde niveau 10 stempels moet verzamelen. Is het kaartje vol, dan kan je dit inruilen voor een petje (niveau 1), een badlaken (niveau 2) of een sporttas (niveau 3).

Voor meer informatie kan je terecht bij de dienst sport.

Zoeken

 

Links