Nieuws

14.11.2014

Het groene hart van Torhout heeft uw hulp nodig

Voor de opwaardering van het Ravenhofpark willen we graag jouw mening horen. Neem daarom deel aan onze bevraging.

lees meer
12.12.2014

Uitreiking Cultuurprijs Torhout

Op vrijdag 12 december 2014 om 20 uur worden de tweejaarlijkse cultuurprijzen van de Stad Torhout door de Cultuurraad uitgereikt in het Cultuurcentrum de Brouckere. Kom naar dit gratis evenement en win zelf tal van cultuurbonnen.

lees meer
19.11.2014

Gas - Elektriciteit: durf vergelijken!

Info: Gas-elektricitiet: durf vergelijken !

lees meer
10.11.2014

Tijdelijke stroomonderbreking

Alle bewoners die binnen het mogelijke  afschakelbaar gebied wonen werden persoonlijk verwittigd en uitgenodigd naar een infovergadering.

lees meer
3.11.2014

Torhout heeft een nieuwe Stads- en OCMW-secretaris

Na een grondige selectieprocedure, uitgevoerd door een extern selectiebureau en met een selectiecommissie samengesteld uit diverse deskundigen, is Tom Vandenberghe als meest geschikte kandidaat naar voor gekomen om de nieuwe Stads- en OCMW-secretaris te worden in Torhout.

lees meer
22.10.2014

Nieuw: de Torhoutbon!

Ter ondersteuning van de lokale economie wordt door het stadsbestuur in samenwerking met de Raad voor Lokale Economie een stedelijke geschenkbon uitgegeven, de zogenaamde Torhoutbon, enkel geldig in de deelnemende Torhoutse handelszaken. Met de Torhoutbon worden de inwoners van onze stad aangemoedigd om hun aankopen in eigen stad te doen.

lees meer
22.10.2014

Gebruik uw parkeerschijf als de parkeerautomaat defect is

Denk er aan je parkeerschijf te gebruiken als de parkeerautomaat defect is.

lees meer
7.10.2014

Wat in geval van stroomschaarste deze winter?

De elektriciteitsvoorziening tijdens de komende winter houdt ons allemaal bezig. De vele nieuwsberichten hieromtrent roepen vragen op. Komt er een schaarste die de minister dwingt om maatregelen te nemen? Dat is helemaal niet zeker. Transmissienetbeheerder Elia zal al het mogelijke doen om de nodige hoeveelheid elektriciteit te voorzien uit het binnen- en buitenland, maar de kans bestaat dat we het in onze gemeente enkele uren zonder stroom zullen moeten stellen.

lees meer

Zoeken

 

 

Links