Nieuws

30.6.2015

Hittegolf op komst

 Wat moet je doen om een hittegolf gezond door te komen?

lees meer
22.6.2015

Nieuwe parkeerautomaten in Torhout

De parkeerautomaten worden momenteel vervangen door nieuwe exemplaren.
Totdat er een nieuwe is geplaatst moet je geen parkeergeld betalen.

lees meer
15.7.2015

Tennisterreinen online reserveren

Vanaf nu kan je de tennisterreinen in het sportcentrum Benny Vansteelant reserveren
via het E-loket!

lees meer
10.7.2015

'T Groot Verzet - fietsen door bezet gebied

Het provinciebedrijf Westtoer en samenwerkingsverband Ginter presenteren de nieuwe seizoensfietsroute ’t Groot Verzet om het Brugse Ommeland en een stukje van de Westhoek te ontdekken. Zeven bewegwijzerde fietsroutes vertellen verhalen over de Eerste Wereldoorlog in Gistel, Oudenburg, Torhout, Ichtegem, Zedelgem, Koekelare en Kortemark. De verhalen tonen het dagelijkse leven in bezet gebied.

lees meer
6.7.2015

Fietsgravering

In het kader van diefstalpreventie kan je je fiets laten graveren van 6 tot 10 juli.

lees meer
3.7.2015

Vlaanderen Zingt, Guldensporenviering Torhout

 Vlaanderen Zingt trekt ook in de zomer van 2015 doorheen Vlaanderen. In Torhout willen we jullie ook dit jaar massaal laten meezingen.

lees meer
1.7.2015

Markies - verenigingen op het podium

Het project ‘autoluwe Markt’ geeft ons ook dit jaar de kans om de Markt te gebruiken als ruimte voor tal van activiteiten, optredens en evenementen. De Cultuurraad Torhout lanceerde een oproep naar hun leden om hieraan te helpen en de verenigingen een podium te bieden hun talenten aan iedereen te tonen.  Enkele Torhoutse verenigingen en initiatieven hebben hier gretig op gereageerd en brengen op zaterdag of zondag in augustus tot half september gratis optredens en activiteiten op de autoluwe Markt. Kom en geniet mee van het Talent van eigen bodem. Doe mee, dans, zing en maak er leuke Markies-momenten van!

lees meer
24.6.2015

Uiteenzetting Navigeer en Parkeer

De adviesraad voor personen met een handicap organiseert een uiteenzetting Navigeer en Parkeer, met als spreker de heer Michiel Vanhauwaert  van Westkans.

lees meer

Zoeken

 

Links