Nieuws

27.7.2015

Projectensteun TROSSO

Vanuit TROSSO (Torhoutse Raad voor ontwikkelingssamenwerking-samenwerkingsontwikkeling) worden ieder jaar subsidies verdeeld onder de verschillende projecten.

Volgende projecten komen hiervoor in aanmerking, Medisch, Infrastructuur, Cultureel/Religieus, Landbouw, Vorming en onderwijs, Beleid en participatie in derde wereldlanden.

lees meer
24.7.2015

Rode Kruis Vlaanderen zoekt medewerkers

Rode Kruis Vlaanderen is op zoek naar administratieve hulpverleners bij rampen en noodsituaties.

lees meer
15.7.2015

Tennisterreinen online reserveren

Vanaf nu kan je de tennisterreinen in het sportcentrum Benny Vansteelant reserveren
via het E-loket!

lees meer
10.7.2015

'T Groot Verzet - fietsen door bezet gebied

Het provinciebedrijf Westtoer en samenwerkingsverband Ginter presenteren de nieuwe seizoensfietsroute ’t Groot Verzet om het Brugse Ommeland en een stukje van de Westhoek te ontdekken. Zeven bewegwijzerde fietsroutes vertellen verhalen over de Eerste Wereldoorlog in Gistel, Oudenburg, Torhout, Ichtegem, Zedelgem, Koekelare en Kortemark. De verhalen tonen het dagelijkse leven in bezet gebied.

lees meer
6.7.2015

Fietsgravering

In het kader van diefstalpreventie kan je je fiets laten graveren van 6 tot 10 juli.

lees meer
1.7.2015

Markies - verenigingen op het podium

Het project ‘autoluwe Markt’ geeft ons ook dit jaar de kans om de Markt te gebruiken als ruimte voor tal van activiteiten, optredens en evenementen. De Cultuurraad Torhout lanceerde een oproep naar hun leden om hieraan te helpen en de verenigingen een podium te bieden hun talenten aan iedereen te tonen.  Enkele Torhoutse verenigingen en initiatieven hebben hier gretig op gereageerd en brengen op zaterdag of zondag in augustus tot half september gratis optredens en activiteiten op de autoluwe Markt. Kom en geniet mee van het Talent van eigen bodem. Doe mee, dans, zing en maak er leuke Markies-momenten van!

lees meer
30.6.2015

Hittegolf op komst

 Wat moet je doen om een hittegolf gezond door te komen?

lees meer
24.6.2015

Uiteenzetting Navigeer en Parkeer

De adviesraad voor personen met een handicap organiseert een uiteenzetting Navigeer en Parkeer, met als spreker de heer Michiel Vanhauwaert  van Westkans.

lees meer

Zoeken

 

Links