My Happy Club

 

 

Met ‘My Happy Club' wil Double PASS de tofste en meest sympathieke sportclub belonen met een nieuwe prijs! Voor deze publieke prijs wordt het oordeel volledig overgelaten aan zij die er het best voor geplaatst zijn: de leden, hun ouders, de trainers, medewerkers en alle "supporters" (in de breedste zin van het woord). Zij kunnen zelf hun favoriete sportclub voordragen en stemmen tot ‘My Happy Club'.

‘My Happy Club' zet de jeugdsportclub extra in de kijker.

Belangrijkste doel van deze campagne is om sportclubs met een bloeiende jeugdwerking te ondersteunen met extra publiciteit. Door actief deel te nemen aan ‘My Happy Club' kan immers heel wat positieve aandacht en sympathie verkregen worden voor de club. De mond-tot-mondreclame van tevreden leden en enthousiaste medewerkers is immers de beste publiciteit die een vereniging kan indenken.
Vanaf vandaag kan iedereen zijn of haar geliefkoosde sportclub inschrijven voor ‘My Happy Club'. Deze campagne richt zich immers naar alle Vlaamse sportclubs met een jeugdwerking. Judo, tennis, volleybal, waterpolo of dans ... het maakt helemaal niet uit! Als het maar een fantastische club is waar iedereen zich gelukkig voelt!

De winnende clubs krijgen een mooi sportpakket aangeboden. Bovendien worden de 5 finalisten op 29 april 2010 in de spotlights geplaatst tijdens de ‘Quality in Sports Happening' ...

Surf snel naar 'My Happy Club' en kom te weten hoe je moet deelnemen.

 

Zoeken

 

Links