News

7.7.2017

Help de Zelfmoordlijn 1813 nog meer oproepen beantwoorden!

De Zelfmoordlijn 1813 is er voor iedereen die nood heeft aan een gesprek van mens tot mens, dat gesprek kan gaan over je  eigen zelfmoordgedachten, maar je kan er evengoed terecht als je je zorgen maakt over iemand uit je omgeving. Je kan de Zelfmoordlijn 1813  anoniem, gratis en 24/7 contacteren via telefoon, chat of e-mail.

Het voorbije jaar hebben ruim 130 vrijwilligers meer dan 14.000 oproepen aan de Zelfmoordlijn beantwoord. Ondanks dit aantal kunnen ze jammer genoeg niet alle oproepen beantwoorden. Daarom blijven ze op zoek naar vrijwilligers met talent om met mensen in gesprek te gaan.

Vrijwilliger bij de Zelfmoordlijn 1813, ook iets voor jou? Laat het hier zo snel mogelijk weten of mail naar cpz@preventiezelfdoding.be! Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en wie weet start jij binnenkort de basisopleiding tot beantwoorder van de Zelfmoordlijn 1813. Omwille van de anonimiteit van de Zelfmoordlijn 1813 vragen we je om discreet om te gaan met je intentie om vrijwilliger te worden.

 

Rechercher

 

Links