Nieuws

1.6.2018

Invullen belastingaangifte - zitdagen FOD Financiën

De FOD financiën organiseert in samenwerking met het Lokaal Bestuur Torhout zitdagen voor het invullen van de belastingaangifte.

lire la suite
28.4.2018

Opening volkstuintjes Kasteelstraat - zaterdag 28 april

Op zaterdag 28 april wordt de tweede volkstuin geopend in de Kasteelstraat. Van harte welkom op de feestelijke opening. Inschrijven kan nog tot 21 april via milieudienst@torhout.be

lire la suite
22.4.2018

Erfgoeddag - Kiezen

Erfgoeddag, zondag 22 april staat volledig in het teken van "Kiezen". Kies om in Torhout te genieten van een speciaal programma. Met een 1,5 km lang wandelparcours langs verborgen tuinen in de stad, een heuse erfgoedverkiezing en aangepast programma voor de kinderen wordt het een mooie zondag in Torhout.

lire la suite
16.4.2018

Vanaf 16 april - Zwerfvuilactie 'Gie zie ne properen'

Als het gaat om zwerfvuil is het vaak de sluikstorter die alle aandacht krijgt. Om te tonen dat het ook anders kan, draaien we de rollen even om met de nieuwe campagne “Gie zie ne properen!".

lire la suite
13.4.2018

Bedenk een leuke naam voor het nieuwe speelbos en win!

Binnenkort komt er een nieuw speelbos in Groenhove. We zijn op zoek naar een leuke naam voor deze toffe plek. Neem deel aan de wedstrijd en win een Torhoutbon!

lire la suite
1.4.2018

Kippenactie - Koop een kip met korting!

Van 1 april tot en met 15 mei 2018 geniet je van 1 euro korting bij de aankoop van een kip bij één van de deelnemende handelaars.

 

lire la suite
18.4.2018

'Het Verenigd Koninkrijk en de Brexit' door Ivan Ollevier, VRT-journalist

Deze lezing sluit aan bij de expo 'Brand New You're Retro', schilderkunst door Marc Palmer, Brit met fascinatie voor Britse stadscultuur, die loopt van vrijdag 6 april t/m zaterdag 5 mei 2018 in de tentoonstellingshal van Cc de Brouckere. 

 

 

lire la suite

Rechercher

 

Links