News

24.2.2018

Workshop 'Zelf mijn dak isoleren' - 24 februari 2018

Wil je je dak of zoldervloer zelf isoleren, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen, of twijfel je over de juiste manier van aanpakken?
Dan biedt de energiecoach van De Woonwinkel een passend antwoord.

Isoleren is niet meer hetzelfde als pakweg 10 jaar geleden, er komt heel wat bij kijken.
De keuze van het type materiaal, de isolatiewaarde en een vakkundige plaatsing spelen een belangrijke rol om tot een goed eindresultaat te komen.

De Woonwinkel organiseert daarom in een workshop voor geïnteresseerde doe-het-zelvers waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe de isolatie van dak of zoldervloer het beste wordt uitgevoerd. Zowel theorie als praktijk komen aan bod tijdens deze voormiddag.

Ter plaatse wordt een klein oppervlakte dak geïsoleerd waarbij wordt uitgelegd hoe je hierbij op een correcte manier te werk moet gaan, achteraf wordt ook de nodige tijd voorzien voor eventuele vragen.

Iedereen welkom op zaterdag 24 februari 2018 van 9.30 uur tot 12.00 uur, in het O.C.M.W. Sociaal huis, Brugsestraat 3 in 8211 Aartrijke.

Deelname is  gratis, mits inschrijving via e-mail naar dewoonwinkel@bdoz.be of telefonisch op 050/250138.

Deze praktische workshop wordt gerealiseerd dankzij de steun van de gemeente Zedelgem, de provincie West-Vlaanderen en vzw BAS bouwen.

Search

 

Links