E-loket burgerzaken: uittreksel strafregister

Er zijn 3 modellen:

  1. Voor het uitoefenen van een activiteit die niet onder opvoeding, psychomedische-sociale begeleiding, hulpverlening aan de jeugd, kinderbescherming, animatie of begeleiding van minderjarigen valt (model 1 in toepassing van art. 595 Sv)
  2. Voor het uitoefenen van een activiteit die niet onder opvoeding, psychomedische-sociale begeleiding, hulpverlening aan de jeugd, kinderbescherming, animatie of begeleiding van minderjarigen valt. MAAR voor een activiteit waarvoor de toegangs- of uitoefeningsvoorwaarden (vastgesteld bij wets- of verordeningsbepalingen) zijn gereglementeerd (bestemd voor de openbare besturen, particulieren en privé-instellingen (model 1 in toepassing van art. 596.1 Sv)
  3. Voor uitoefening van een activiteit die onder opvoeding, psychomedische-sociale begeleiding, hulpverlening aan de jeugd, kinderbescherming, animatie of begeleiding van minderjarigen valt (model 2 in toepassing van art. 596.2) 

Gelieve een duidelijk omschreven reden op te geven. vb Het woord "werk" of "sollicitatie" alleen is onvoldoende. Beter zou zijn te noteren "sollicitatie bij een bankinstelling". Een ander goed voorbeeld is "verkrijgen jachtvergunning".

Het attest wordt per post naar je thuisadres gestuurd. Voor het attest van punt 3 kan dit een week duren omdat er gewacht moet worden op advies van de politie.

Klik hier indien u het formulier wilt openen in een nieuw venster.

Zoeken

 

Links