Autodelen is makkelijk, voordelig én milieubewust!

 

Autodelen, ook iets voor jou?

Vanaf januari 2018 kan je ook in Torhout een Cambio deelauto uitlenen. 

Cambio is een autodeelsysteem dat ideaal is voor mensen die niet zo vaak een wagen nodig hebben. Heb je interesse om in zo’n autodeelsysteem te stappen? Kom dan zeker af naar de infoavond op 17 januari waar Cambio van naaldje tot draadje uitgelegd zal worden. Profiteer van het startaanbod en vraag volledig gratis je Cambio-kaart aan. Start om 19.30 uur. Locatie: Stadskantoor Torhout (Seminariezaal), Aartrijkestraat 11/B, 8820 Torhout.

Cambio autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt

Cambio is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen in de stad auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. Om boodschappen te doen. Om wat gerief te verhuizen of voor een daguitstap met je partner of gezin. Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker die gemakkelijk terugvindt. Bovendien verlost Cambio je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring… Cambio neemt alles voor haar rekening. En daar is ook je portefeuille bij gebaat!

Benieuwd naar hoeveel jij zou kunnen besparen? Surf dan even naar www.cambio.be en maak de vergelijking tussen wat jouw eigen wagen jou kost en welke de kost zou zijn bij Cambio.

Simpel als 1 2 3

In 3 eenvoudige stappen krijg je toegang tot het autodeelsysteem : inschrijven (eenmalig), reserveren en rijden. 

  1. Inschrijven doe je via de website of per post. Zodra je ingeschreven bent, ontvang je een Cambio-kaart met pincode.
  2. Reserveren doe je telefonisch, via de Cambio-app of via het internet, 24 op 24, 7 dagen op 7. Je kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of voor meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor vertrek.
  3. Rijden: je haalt de auto af aan zijn standplaats en opent hem met je persoonlijke kaart. Dankzij de tankkaart tank je op kosten van Cambio en op het einde van de rit breng je de auto gewoon terug naar zijn standplaats. Klaar voor de volgende gebruiker. Je hebt er verder dus geen omkijken naar.  Makkelijker kan niet!

Bekijk hier hoe het werkt!

Interesse?

Heb je wel interesse, maar zit je nog met een aantal vragen? Kom dan af naar onze infoavond. Samen met de mensen van Cambio geven we je alle uitleg over het systeem. We voorzien ruim tijd voor alle vragen en sluiten na afloop af met een drankje. Profiteer bovendien van het startaanbod en vraag volledig gratis je Cambio-kaart aan! 

Infosessie op 17 januari 2018 om 19.30 uur – locatie : Stadskantoor Torhout, Aartrijkestraat 11/B - Seminariezaal

Tijdens de infosessie worden 10 gratis Cambio-kaarten verloot, dus wie tijdens de infosessie instapt maakt kans om deze instapkosten terugbetaald te krijgen (normale kost: 35 euro). Wie snel beslist, bespaart dus maar liefst 35 euro en ontvangt zijn/haar Cambio-kaart volledig gratis

Verspreid over België maken al meer dan 25.000 mensen gebruik van cambio.  Ben jij de volgende?            

Meer informatie: www.cambio.be

 

 

Zoeken

 

Links