Boerderijkampen

 

 boerderijkamp

 

boerderijkamp

 

 

 

 

logo sociaal tarief

KAMPEN OP DE BOERDERIJ IN 2018 VOOR KLEUTERS, LAGERE SCHOOL KINDEREN EN JONGEREN

Info, vrije plaatsen en inschrijvingen via http://webshop.torhout.be.

Op woensdag 17 januari 2018 om 19u starten de inschrijvingen voor de boerderijkampen op de kinderboerderij voor de kinderen van de LAGERE SCHOOL (geboortejaren 2006-2011) Wees er snel bij want de boerderijkampen voor de lagere school zijn snel volzet! Kom je op de wachtlijst terecht, dan is de kans niet groot dat je kind er nog bij kan zijn. We kunnen geen plaatsen bij creëren. Enkel als er kinderen wegvallen komt er een plaatsje vrij.  Heb je in de eerste 2 weken geen bericht ontvangen, dan moet je helaas op zoek naar een ander kamp of andere periode. Opgelet: de kinderen van de lagere school mogen maar 1 boerderijkamp doen per jaar (dus pasen of zomervakantie). Ze mogen daarnaast wel nog inschrijven voor een kook- en/of halloweenkamp.

Op woensdag 17 januari 2018 om 20u starten de inschrijvingen voor de kleuterkampen Deze kampen staan open voor kleuters van 2,5 jaar die gewoon zijn om volledige dagen school te lopen en zindelijk zijn (pampervrij!) (geboortejaren 2012-2015). Is het kleuterkamp van je keuze volzet, schrijf je dan zeker in op de wachtlijst. Bij de kleuterkampen kunnen we 15 plaatsen bijmaken. We geven hierbij wel voorrang voor de eerste 15 kleuters waarvan hun broer of zus ingeschreven is voor een boerderijkamp. Staat je kleuter op de wachtlijst en is broer of zus ingeschreven voor een ander kamp op de kinderboerderij in dezelfde periode, stuur dan VANAF 18 januari een mail naar het vrijetijdshuis met vermelding van het kamp waar de broer of zus is ingeschreven. De kleuters die op de wachtlijst staan krijgen dan voorrrang om in dezelfde periode met broer of zus naar een kampen te komen. Na de inschrijving sturen we je dan een factuur. Na betaling is je inschrijving definitief.

Kleuters die in september 2018 naar het 1ste leerjaar gaan, komen ook naar een kleuterkamp.

EERSTE HULP BIJ INSCHRIJVINGEN

Op 17 januari staan we voor je klaar in het Vrijetijdshuis van 18:45 tot 20:30 uur, dit per telefoon of bij ons aan het loket. We begeleiden je graag op weg, er zijn enkele pc’s beschikbaar mocht je thuis niet over een pc beschikken. Je kan op dat moment niet inschrijven aan de balie, dat kan wel na 17 januari tijdens de openingsuren.

Tijdens de openingsuren van van het vrijetijdshuis
Telefonisch: 050 22 07 70
Per mail: vrijetijdshuis@torhout.be
Vrijetijdshuis, Markt 1, 8820 Torhout

Tips voor een vlotte inschrijving!

Log vooraf al eens in via webshop.torhout.be en kijk of alle gegevens ingevuld zijn. Laat vooraf broertjes en zusjes (of vriendjes) die samen op kamp willen komen, linken aan de persoon die de inschrijving gaat doen. Dit kan via een mailtje naar de kinderboerderij. 

Er kunnen 50 personen tegelijk inschrijven. Daarna kom je op een wachtlijst terecht en moet je
wachten tot iemand anders klaar is. Wacht je beurt af, probeer niet telkens opnieuw, want dan
vertraag je het programma en je komt telkens terug onderaan de wachtlijst terecht.

Gebruik een computer met vaste internetaansluiting (geen wifi).

Betaling binnen de 30 minuten: Na selectie van de gewenste activiteit (waarvoor nog plaatsen
beschikbaar zijn), hebt je 30 minuten tijd (bv. om een andere inschrijving te doen). Binnen die tijd moet je verdergaan naar ‘Betalen’, als je op betalen klikt is je plaats gereserveerd. Is er iets fout
gelopen met de betaling, dan kan je bij een volgende poging de melding krijgen ‘deze persoon is
reeds ingeschreven’. Neem dan contact op met onze diensten zodat de betaling toch in orde
kan gebracht worden.
Let op: pas als je alle stappen hebt doorlopen en bevestigd (klik op betalen) ben je zeker van je plaats(en).

Hou volgende zaken bij de hand: rijksregisternummer en paswoord, bankkaart en kaartlezer.
Je moet onmiddellijk betalen. De betaling gebeurt in een beveiligde omgeving met een gewone bankkaart (geen visa). Na betaling krijg je een bevestigingsmail van je inschrijving.

Om de kwaliteit van onze kampen hoog houden, is het aantal deelnemers beperkt.

Wil je graag meerdere kinderen uit hetzelfde gezin tegelijk inschrijven (maar ook vriendjes die niet uit het gezin komen) dan geef je dit best vooraf door via kinderboerderij@torhout.be. We kunnen dan deze kinderen aan die persoon koppelen die de inschrijving gaat doen. Let op: je moet dan ook onmiddellijk voor alle kinderen betalen.

 

Annulatieregeling OPGELET NIEUWE REGELING SINDS 1/1/2016

  • tot 1 maand voor de activiteit -> 90 % terugbetaling
  • tot twee weken voor de activiteit -> 50 % terugbetaling
  • minder dan twee weken voor de activiteit -> geen terugbetaling
  • tijdens de activiteit gedeeltelijke afwezigheid wegens ziekte: wanneer men meer dan de helft niet kon deelnemen -> 50 % terugbetaling bij aflevering doktersattest
    Indien men minstens de helft wel kon deelnemen -> geen terugbetaling

De stad kan tot 3 weken voordien het kamp annuleren als er slechts 15% bezetting is. Als het kamp niet doorgaat stort de Stad het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Sociaal tarief

Bij alle activtiviteiten van de kinderboerderij wordt het sociaal tarief voor Torhoutse inwoners automatisch toegepast.

Toettoet
Heb je vroeger (voor 8 uur) of later (na 17 uur) opvang nodig ? Dan kan je tegen betaling gebruik maken van toettoet: vervoer van en naar de Torhoutse opvanginitiatieven. Inschrijven minstens 2 weken vooraf via de webshop. Meer info klik hier.

Kleuters

Ism Ideekids organiseren we in 2018 kleuterkampen tijdens de paas- en zomervakantie. Onze kampen staan open voor kleuters van 2,5 tot 6 jaar op voorwaarde dat ze gewoon zijn om volledige dagen school te lopen en zindelijk zijn (pampervrij). Opgelet: dit zijn geen boerderijkampen. Wel leuke crea-, expressie-, sport- en speelactiviteiten. 

In de krokusvakantie organiseren we een boerderijtweedaagse voor kleuters. In de herfstvakantie een kookkampje voor kleuters.  In de grote vakantie organiseren we 1 kamp voor kleuters en kinderen van de lagere school.
 

KLEUTERKAMPEN: kleuters kunnen onbeperkt deelnemen aan kampen. 

  • Jongeren

Tijdens de zomervakantie is er terug een boerderijkamp voor jongeren. (°2005-2004-2003-2002) Hierbij gaan we met de jongeren grotendeels ons kamp zelf in elkaar steken en bespreken wat we gaan klaarmaken om te eten. We doen zelf onze boodschappen en oogsten in de serre of moestuin de verschillende ingrediënten. Dan gaan de jongeren aan het werk...  Inschrijvingen op woensdag 17 januari 2018 om 20u30 (geboortejaren 2005-2004-2003-2002)

In het verleden hadden we hiervoor steeds voldoende plaatsen.

Foto's 2018

Kookkamp krokus

Kleuterkamp krokus

Boerderijkamp pasen

 

 

 

 

 

 

   

 

Zoeken

Contactinformatie

Domein d'Oude Smelterij Kinderboerderij
Ieperse Heerweg 5 8820 Torhout
Tel.: 050 21 67 03
Fax: 050 21 68 21
E-mail: kinderboerderij@torhout.be
Openingsuren:
domein: elke dag van 8.30-17.00 uur (van maart tot oktober open tot 18.00 uur)
Wij zijn gesloten van 24 december tot en met 1 januari
dienst: maandag tot vrijdag 8.30-12.00 en 13.00-16.30 uur
cafetaria: gesloten op maandag met uitzondering van feestdagen
verdere inlichtingen over de cafetaria: www.kiboe.be/torhout/startpagina

 

Links