BE-Alert

Meteen verwittigd bij een noodsituatie.

Schrijf je in op BE-Alert: Meteen verwittigd bij een noodsituatie!

Telkens er een noodsituatie of crisis zich voordoet in Torhout, kan de stad jou via een sms of ingesproken bericht direct bereiken als jij in het getroffen gebied woont.

Zo voorzien we jou zo snel mogelijk van de juiste informatie en aanbevelingen.

Inschrijven is niet alleen gratis, het is gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. Maar vooral, het is dé manier om je eigen veiligheid en die van jouw dierbaren te verzekeren! Zo onderscheidt Torhout zich als BE-Alert stad.

Doet er zich een plotse, onvoorziene gebeurtenis voor (bv water- of gaslek, elektriciteitspanne,…)? Dan kan de stad BE-Alert activeren en gebruiken om een bericht uit te sturen naar iedereen waarop de noodsituatie impact heeft.

Hiermee stuurt de stad jou zo snel mogelijk de juiste informatie en duidelijke aanbevelingen tijdens noodsituaties (bv. ramen en deuren te sluiten bij een brand, of waar zandzakjes te halen tijdens wateroverlast).

Inschrijven is volledig gratis!

Registeren voor Be-Alert kan online via www.be-alert.be. Heb je geen computer of lukt online registeren je niet? Vul dan het formulier op de achterzijde leesbaar in en bezorg deze bij het onthaal in het Vrijetijdshuis (Markt 1) of in het Stadskantoor (Aartrijkestraat 11/b).

Hulp nodig bij het inschrijven? Raadpleeg dan onderstaande handleiding.

Zoeken

 

Links